Samen
maken wij het
verschil

 

Wij zijn
Kooyenga


Wij zijn dé specialist in detachering binnen het sociaal domein. Detachering is de ideale oplossing voor overheden die snel professionals met specifieke kennis en competenties nodig hebben. Als Kooyenga leveren we de beste professionals voor complexe vraagstukken en tijdelijke opdrachten. Dit doen we voor 5 verschillende vakgebieden. Snel en zeker: vanuit onze eigen pool van ruim 150 professionals. We matchen onze professionals aan de hand van het vraagstuk. We zorgen dat onze hoogopgeleide specialisten hun kennis en competenties doorlopend ontwikkelen.


  • Wij zijn betrokken
  • Wij zijn specialistisch
  • Wij zijn ondernemend

Hoe kunnen we je helpen?


Detachering

Extra capaciteit nodig voor een project of tijdelijk een vacature invullen? Dan is detachering een goede keuze. Onze ervaren professionals zijn zeer flexibel en kunnen direct voor je aan de slag.

Consultancy

De oplossing voor complexe vraagstukken waarbij je de hulp van pragmatische kennisspecialisten goed kunt gebruiken. Met onze professionals haal je direct de juiste kennis in huis.
Samen maken wij het verschil Een goede relatie vinden wij belangrijk. Met onze professionals, maar ook met jou als opdrachtgever. We denken proactief met je mee en werken aan passende oplossingen.

Intranet