ConsuTalent


Het tweejarige programma ConsuTalent is ontwikkeld op basis van een uitgebreid onderzoek naar de wensen, behoeften en toekomstvisie van jonge, energieke en ambitieuze talenten. Het resultaat is een programma met zowel praktische als theoretische onderdelen, ruimte voor maatwerk en aandacht voor maatschappelijke impact en eigen vitaliteit van de Junior Consulent.
Zoekt uw gemeente een talent?


Voor gemeenten is het vaak lastig om een jong en hoogopgeleid consulent te boeien en te binden. Toch is dat hard nodig met het oog op de nog steeds toenemende druk binnen het sociaal domein. Op basis van een breed onderzoek naar de mogelijkheden, wensen en beweegredenen is voor en door de doelgroep het programma ConsuTalent tot stand gekomen.Zoek jij als talent naar jouw toekomst?


Wil jij anderen helpen naar een stabiel inkomen of juist de schulden wegwerken? Of zie jij jezelf toch liever ouderen helpen met hun zelfredzaamheid? Als Junior Consulent Sociaal Domein hoef je nog niet te kiezen en kun je ervaring opdoen als Inkomensconsulent, Schuldhulpverlener, WMO-consulent en/of Jeugdconsulent! Klik op Solliciteer voor meer informatie.Intranet