fbpx

Samen het Sociaal Domein van morgen

Binnen het ConsuTalent programma dragen ondernemende, jonge en getalenteerde consulenten bij aan het Sociaal Domein van Nederland. Het ConsuTalent programma is een tweejarig traineeship waarin Junior Consulenten breed worden opgeleid als Werk-en Inkomensconsulent, Schuldhulpverlener, Wmo-consulent en/of Jeugdconsulent!

De Junior Consulenten werken gemiddeld 32 tot 36 uur per week op een opdracht en volgen daarnaast vakinhoudelijke trainingen via het Kenniscentrum Sociaal domein. Daarnaast krijgen zij intensieve begeleiding van een Talentmanager, volgen maandelijks intervisies en stappen in een persoonlijk ontwikkeltraject via Ken&Ben. Zij krijgen veel uitdaging en worden optimaal gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen.

Het programma is opgericht in september 2021 en krijgt lovende reacties van de Junior Consulenten en gemeenten. Na uitgebreid onderzoek over de wensen, behoeften en toekomstvisie van deze Junior Consulenten, is het resultaat een programma dat volledig aansluit bij de interesses van de talenten én opdrachtgevers.

Ben jij als gemeente op zoek naar versterking in het Sociaal Domein? Of zie jij jezelf als Junior Consulent aan de slag? Klik op één van de buttons hieronder!Zoekt uw gemeente een talent?

Voor gemeenten is het vaak lastig om een jong en hoogopgeleid consulent te boeien en te binden. Toch is dat hard nodig met het oog op de nog steeds toenemende druk binnen het Sociaal Domein. De consulenten zijn breed opgeleid waardoor zij inzetbaar zijn als Inkomensconsulent, Schuldhulpverlener, Wmo-consulent en/of Jeugdconsulent.


Zoek jij als talent naar jouw toekomst?

Wil jij anderen helpen naar een stabiel inkomen of juist de schulden wegwerken? Of zie jij jezelf toch liever ouderen helpen met hun zelfredzaamheid? Als Junior Consulent Sociaal Domein hoef je nog niet te kiezen en kun je ervaring opdoen als Inkomensconsulent, Schuldhulpverlener, Wmo-consulent en/of Jeugdconsulent!


Intranet