fbpx
Zoek jij een adviseur?

Kooyenga voor opdrachtgevers

Door onze jarenlange ervaring als detacheringsspecialist binnen het Sociaal Domein en onze persoonlijke band binnen de sector waarin we werken, weten we als geen ander hoe we de juiste match maken.

Bij Kooyenga draait ons werk volledig om het bieden van goede zorg. Al onze medewerkers zijn geschoolde adviseurs en worden bij indiensttreding gescreend op attitude en kennis. Door onze persoonlijke en snelle aanpak weten wij precies uw wensen te vertalen naar een oplossing op maat. Bij ons kan je terecht voor ervaringsdeskundigen die per direct inzetbaar zijn op een flexibele basis. In overleg met onze accountmanagers kan een verlenging van de opdracht worden geregeld. Onze adviseurs hebben een groot netwerk waardoor zij vakinhoudelijke kennis meenemen. Samenwerken met Kooyenga betekend oplossingen op maat van ervaren adviseurs.


Zoekt u een:
Inkomensconsulent?

Onze consulenten zijn thuis in de sociale wet- en regelgeving, en vinden het leuk om klanten op weg te helpen met uitkeringen en andere voorzieningen waar zij mogelijk recht op hebben. Ze kunnen situaties goed inschatten en hebben geen moeite met spoedprocedures.

Zoekt u een:
Jeugdconsulent?

Onze jeugdconsulenten zijn in staat om de beleidskaders te verbinden met de compensatiebehoeften. Dit doen zij terwijl de eigen redzaamheid van de cliënt gewaarborgd blijft en het bijbehorende netwerk hierin wordt betrokken.Zoekt u een:
Wmo-consulent?

Wij hebben ervaren Wmo-consulenten. Cliënten zijn bij hen aan het juiste adres, of het nu gaat om huishoudelijke hulp, begeleiding of rollen & vervoer. Daarnaast verbreden ze dagelijks hun kennis en ervaring binnen een gemeente waardoor ze impact kunnen blijven maken.

Zoekt u een:
Schuldhulpverlener?

Onze schuldhulpverleners nemen de verantwoordelijkheid voor hun eigen caseload. Zij zijn een goede schakel tussen cliënten, schuldeisers en instanties. Met hun kennis van de schuldhulpverlening en de daarbij behorende wet- en regelgeving weten zij als geen ander hoe ze tot passende oplossingen kunnen komenZoekt u een:
ConsuTalent?

Voor gemeenten is het vaak lastig om een jong en hoogopgeleid consulent te boeien en te binden. Toch is dat hard nodig met het oog op de nog steeds toenemende druk binnen het Sociaal Domein. De consulenten zijn breed opgeleid waardoor zij inzetbaar zijn als Inkomensconsulent, Schuldhulpverlener, Wmo-consulent en Jeugdconsulent

Intranet