Vanuit Vianen biedt de Kooyenga Groep overheden in geheel Nederland tijdelijke professionals aan. Een team van ruim 250 enthousiaste specialisten staat klaar om voor korte en lange periodes ondersteuning op maat te bieden.

De Kooyenga Groep heeft altijd een oplossing wanneer een organisatie te maken krijgt met tijdelijke personele onderbezetting. De medewerkers van Team Planning weten wat de functies inhouden en kennen de medewerkers persoonlijk. Dit zorgt altijd voor de optimale match.

De aanvraag naar een tijdelijke kracht wordt direct in behandeling genomen. De opdrachtgever ontvangt CV’s van de kandidaten die de tijdelijke vraag direct op kunnen lossen. Indien gewenst kan met de kandidaten een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden gevoerd. Op basis van het gesprek wordt bepaald welke kandidaat de juiste persoon is om de ondersteuning te gaan bieden.

over-img1


Historie

Vanaf 1980 tot 1994 was de oprichter van de huidige Kooyenga Groep, Romke Kooyenga, werkzaam als respectievelijk juridisch medewerker, beleidsmedewerker en hoofd Sociale Zaken bij een tweetal gemeenten in Friesland.


Bedrijfscultuur

De Kooyenga Groep kenmerkt zich door haar ontstaan in het hoge noorden: wij denken en werken in heel Nederland met Friese nuchterheid.


Vakgebieden

De Kooyenga Groep levert professionele ondersteuning op de vakgebieden Sociale Zaken, Wmo en Welzijn & Onderwijs.

over-img2