fbpx
Wij zijn Kooyenga
En wij stellen
ons graag aan je voor
 
Wie is Kooyenga voor jou?

Al meer dan 25 jaar is Kooyenga dé loopbaanpartner binnen het Sociaal Domein. Vanuit ons kantoor in Vianen gaan wij door het hele land in gesprek met professionals binnen de vakgebieden Wmo, Jeugdzorg, Schuldhulpverlening, Werk & Inkomen en Participatie. Professionals die wij graag willen helpen bij de volgende stap in hun carrière.

Iedereen in ons hechte team heeft dezelfde passie: Interesse in mensen! Door echt in gesprek te gaan, hopen we tot mooie verbindingen te komen. Want alleen dan vinden we opdrachten die mensen verder helpen. En door intensieve begeleiding en het actief aanbieden van coaching, training en opleiding blijven onze professionals zich altijd ontwikkelen.
Onze organisatie

Als detacheringsbureau binnen het Sociaal Domein bemiddelt Kooyenga tussen tijdelijke vacatures bij onze opdrachtgevers en beschikbare interim professionals. Naast bemiddelaar is Kooyenga ook coach en opleider voor onze professionals en adviseur voor onze klanten.
Maar Kooyenga staat niet alleen binnen het Sociaal Domein. Samen met onze partner Vondel & Nassau en ons traineeprogramma “ConsuTalent” kunnen wij professionals binnen alle fases van hun carrière helpen en bieden wij maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers.
Vondel & Nassau heeft zich gespecialiseerd als advies partner voor opdrachtgevers in het sociaal domein. We voegen waarde toe door met onze opdrachtgevers werkzame antwoorden te vinden op de complexe vraagstukken, waar we samen voor staan. Voor duurzame verbetering binnen het huidige politiek-maatschappelijk speelveld, verdienen organisaties in onze optiek meer dan kant-en-klare oplossingen. Website Vondel & NassauHet tweejarige traineeprogramma ConsuTalent is ontwikkeld op basis van een uitgebreid onderzoek naar de wensen, behoeften en toekomstvisie van jonge, energieke en ambitieuze talenten binnen het Sociaal Domein. Het resultaat is een programma met zowel praktische als theoretische onderdelen, ruimte voor maatwerk en aandacht voor maatschappelijke impact en eigen vitaliteit van de Junior Consulent. Samen het Sociaal Domein van morgen.
LinkedIn ConsuTalent
Onze collega's

Werken bij Kooyenga

 
Intranet