Accountmanager Sociaal Domein

Samen gaan wij de juiste mensen werven binnen het sociaal domein. Denk hierbij aan rollen als inkomensconsulent, Wmo-consulent, jeugdconsulent, schuldhulpverleners en andere rollen in het sociaal domein. Onze (nieuwe) collega's worden vol enthousiasme ingezet bij onze klanten, veelal gemeenten, om hen te ondersteunen en te adviseren.

Wat ga jij doen?
Je gaat aan de slag in een (klein) team van accountmanagers en recruiters. Je focust je vastberaden op het op- en uitbouwen van een klantennetwerk en kandidatenbestand binnen het sociaal domein. Je krijgt energie van en bent gericht op écht vruchtbare matches tussen opdrachtgevers en kandidaten. Doorlopend zie jij kansen voor je kandidaten, opdrachtgevers én lever je, samen met jouw directe collega’s, een krachtige en proactieve bijdrage aan de groei van Kooyenga. In jouw werk zorg je dat Kooyenga een plaats is waar medewerkers graag willen zijn door de goede sfeer en cultuur waarbij men continue kan blijven leren en ontwikkelen door de faciliteiten die door Kooyenga geboden worden.

Wat vinden wij belangrijk?
Je hebt een hbo/wo-diploma Minimaal 3 jaar ervaring als accountmanager, met voorkeur binnen de bemiddeling in het sociaal domein. Je bent 36 uur per week beschikbaar. Je denkt en werkt creatief en ziet nieuwe kansen en mogelijkheden. Je hebt een sterk commercieel inzicht en bent ondernemend: kansen zien én er proactief op inspelen Voor jou staat de tevredenheid van zowel de medewerker als de opdrachtgever centraal. Samenwerken met jouw collega’s is cruciaal (en nog leuk ook), dit is dan ook iets waar jij energie haalt.

Overige belangrijke competenties: sociaal, communicatief, representatief, overtuigend, commercieel en een sterk organiserend vermogen. Wij vinden het belangrijk om een brede diversiteit in het team, onze activiteiten, de partners en in publieksbereik te stimuleren en wij nodigen daarom nadrukkelijk mensen met verschillende achtergronden in afkomst en cultuur uit om te solliciteren.

Wat krijg jij?
Een fulltimebaan voor 36 uur per week. Een marktconform salaris. Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Een leaseauto 5 weken verlof per jaar 8% vakantiegeld. Veel ruimte voor eigen initiatief & de rol te vormen naar wat het beste bij jou past. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij plezier hebt in jouw werk. Wij zorgen er samen voor dat jij je goed op je plek voelt en je continu blijft ontwikkelen.
Interesse? Ben jij die Accountmanager die wij zoeken om mee te werken aan onze groei? Reageer dan op deze vacature via onderstaand formulier. Heb je vragen, neem contact op met Mariska de Vogel, HR Manager a.i., 06-22772359 via de app of via e-mail: personeelszaken@kooyenga.nl

 • Ik ben breed inzetbaar binnen het sociaal domein op het gebied van beleid, management, bezwaar en beroep en kwaliteit.

  Rob Moenandar
  Beleid & Interim
 • Werkervaring bij de gemeente Kerkrade, de gemeente Sittard-Geleen, ISD de Kempen, ISD-BOL, de gemeente Venlo en de gemeente Maastricht ruime ervaring als Inkomensconsulent/Rechtmatigheidscoach.

  Kevin Coenen
  Inkomenconsulent
 • Een gedreven, ambitieuze en innovatieve jeugdprofessional.

  Anne-Marije Mulder
  Jeugdconsulent
Intranet