fbpx
Jouw reis binnen Kooyenga1: Echt persoonlijk kennismaken

Bij Kooyenga werken wij 100% kandidaat gedreven. Dit betekent dat niet een vacature, maar dat jij het startpunt bent voor een succesvolle samenwerking. In persoonlijke gesprekken met verschillende collega’s willen we je echt leren kennen. Wij zijn daarbij niet alleen geïnteresseerd in jouw CV, maar vooral ook in wie je bent, wat je drijft en wat jouw ambities zijn. Wij willen echt naar je luisteren, want alleen op deze manier komen we erachter welke opdracht of baan écht bij je past.


2: Een mooie verbintenis

De volgende stap is het aangaan van een mooie verbintenis. Als jij positief bent over een samenwerking met Kooyenga en wij denken jou goed te kunnen helpen bij de volgende stap in jouw carrière, is het tijd voor de volgende stap in onze relatie. Je komt bij ons in dienst. Dit vieren wij door jou een goed contract aan te bieden met mooie arbeidsvoorwaarden. Maar jouw dienstverband is ook de start van jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Door coaching, training, intervisie en het aanbieden van opleidingen zullen wij je altijd aanmoedigen om jezelf te blijven ontwikkelen. Op deze manieren willen we je helpen om altijd het beste uit jezelf te halen.
3: Samen vinden we een uitdagende opdracht

De zoektocht naar een uitdagende opdracht doen we samen. Jij hebt de regie, want alleen jij weet welke opdracht écht bij je past. Wij openen de deuren naar interessante organisaties, brengen jou onder de aandacht en begeleiden intensief gedurende het gehele sollicitatieproces. Door ons landelijke klantennetwerk, onze kennis van deze organisatie en jouw persoonlijke begeleiding vinden wij de opdracht die je verder helpt in jouw carrière en die past bij jouw persoonlijkheid.


4: Een team tijdens jouw opdracht

Onze samenwerking stopt niet wanneer je op opdracht zit. Je hebt een vast contactpersoon van Kooyenga, waarmee je twee keer per maand contact hebt. En iedere 3 maanden spreken jullie af om bij te praten. Jouw werkzaamheden worden dan, eventueel samen met de opdrachtgever, geëvalueerd. Maar er wordt vooral gevraagd naar hoe het met je gaat. Door oprecht aandacht te geven aan elkaar streven wij ernaar dat jij lekker in je vel zit bij Kooyenga en bij de opdrachtgever. Want voel jij je goed, dan kun je ook optimaal presteren. Daarnaast stellen we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Hierin moedigen we je aan om jezelf te blijven ontwikkelen door coaching, training en intervisie.


Intranet